Kärlek – Ett romantiskt Spektakel

Spektakel 2021

Datum 2021-11-20
Tid 13:30, 16:30
PlatsValhalla, Sandviken
Pris200 kr
Kärlek – Ett romantiskt Spektakel - Spektakel 2021

Välkomna till Sandvikens Manskörs årliga Spektakel! Allt är möjligt när Sandvikens Manskör öppnar portarna till Valhalla och bjuder till kalas!

Ah.. kärlek! Nu kommer miraklet vi har väntat på. Våra hjärtan kommer att flyga och dansa tillsammans till tonerna av musik och sång, för nu blir det spektakel igen! I novembermörkret livar vi till det och ger er TVÅ konserter.

I månader och år har vi pausat alla former av fysiska sociala kontakter och aktiviteter, vi har hållt avstånd och lärt oss om R-tal och svåra ord som flockimmunitet och statsepidemiolog. Nu är vi urleda på det och har så mycket kärlek i oss som bara måste ut.

I år har vi fantastiska HITS FOR YOU med oss! Vi har som vanligt också en riktig KANON-orkester, kapellmästare Martin Borgh på klaviatur, Joel Malmström på gitarr, Robert Hansen på bas och Michael Wahlin på trummor, som kommer att hjälpa oss att komma in i rätt mood.

Det kommer att blir en toppenkväll, hoppas vi ses!

Tillbaka till konserter