God Jul och Gott Nytt År!

Peter Wängelin
2020-12-24

Vilket konstigt år det här har varit. Att ett virus kan försätta oss alla i en dvala och släcka så många människors liv är helt obegripligt. Det känns som att vara fast i en ond dröm som aldrig vill ta slut.

Vi hoppas att vi kan ses som vanligt igen nästa år. Hur ska vi stå ut utan manskörssång på kyrktrappan sista april och på nationaldagen ett år till? Hur klarar vi mörka november – då vi behöver glädje och skratt som mest – utan ett spektakel på Valhalla? Vi längtar verkligen tills läget vänder!

Fortsätt att hålla avstånd. Det är för tillfället det mest kärleksfulla vi kan göra för varandra. Vi får träffas, sjunga, och kramas vid ett senare, gladare tillfälle, när vi har lagt pandemin bakom oss.

God Jul och Gott Nytt År!

Sandvikens Manskör

Tillbaka till nyheter