Nya sångare och nationaldagskonsert

Peter Wängelin
2022-05-20

Sista april gav vi två välbesökta vårkonserter! Det känns underbart att äntligen, efter tre långa år, få sjunga vårsångerna för vår publik igen. Det märktes också att det inte bara var vi i kören som har längtat och saknat vårsångerna. Stort tack till alla som kom och lyssnade! 💖

Kören har växt efter nyår med ett tiotal nya medlemmar och det känns nästan overkligt och så himla bra. Tillsammans kommer vi ha många fina och roliga stunder! Om du som läser är nyfiken och kanske också vill vara med oss och sjunga, får du jättegärna höra av dig till oss via vårat kontaktformulär, via Facebook eller Instagram. Eller om du känner nån som du vet tycker om att sjunga, tipsa gärna om oss 😊 Att sjunga i kör är fantastiskt kul och härligt och fördelarna med att sjunga i kör är många, som exempel kan nämnas att man utvecklas musikaliskt och får massor av trevliga vänner.

Vill ni lyssna på oss i närtid har ni möjlighet att besöka Stadsparken i Sandviken där vi ca kl 13 ger en fin nationaldagskonsert. Hoppas att vi ses där!

Sandvikens Manskör

Tillbaka till nyheter