Våruppdatering

Peter Wängelin
2024-04-01

Vi radar upp vårtecken efter vårtecken här i Sandviken och snart kan vi säga farväl till vintern och välkommen till våren. Sedan några veckor har vi en ny dirigent, Patrik Forsman, som är skolad operatenor och har jobbat på Malmö Opera. Det är med stor inspiration och glädje vi ser fram emot att få sjunga under Patriks ledning, och vi hälsar honom varmt välkommen till Sandvikens Manskör! Samtidigt vill vi ta tillfället i akt att tacka vår tidigare dirigent Nicole Johansson för våra fantastiskt fina år tillsammans.

Vi välkomnar som vanligt våren med två konserter den sista april. Men först ger vi tillsammans med våra vänner i Hammarkören en försmak av våren i form av en tidig vårkonsert på Valhalla den 20 april på Valhalla.

I maj sjunger vi dessutom med Falu Miner Chords som firar 40-år som kör tillsammans med manskörer från Smedjebacken, Siljansnäs och Hedemora-Säter. Mer info om detta kommer.

Det finns många tillfällen att komma och höra oss i vår och vi hoppas att få träffa så många av er som möjligt! Kom och låt oss tillsammans välkomna den härliga vårtiden med sång och gemenskap!

Tillbaka till nyheter